O nás - Rodinná firma s 30letou tradicí

warehouse

Vítáme vás na našem e-shopu, kde se snoubí tradice a moderní technologie

Jsme rodinná firma, která již více než 30 let působí v oboru realizace koupelen. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožnily získat důvěru mnoha spokojených zákazníků a dodavatelů. Rozhodli jsme se rozšířit naši činnost o online prodej, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší z oblasti sanitární keramiky, ať už jste kdekoliv.

Naše hodnoty

Věříme v kvalitu, spolehlivost a individuální přístup. Každý projekt je pro nás výzvou a zároveň příležitostí ukázat, jak dokážeme splnit vaše představy o dokonalé koupelně. Nabízíme široký sortiment sanitární keramiky od renomovaných značek jako Laufen, Jika a Roca, které jsou zárukou špičkové kvality a moderního designu.

Proč nakupovat u nás

  1. Dlouholeté zkušenosti – Třicet let v oboru nám umožňuje poskytovat odborné poradenství a zaručit kvalitní provedení každé koupelny.
  2. Široký sortiment – V našem e-shopu najdete vše, co potřebujete pro vybavení koupelny, od umyvadel a toalet až po sprchové kouty a koupelnový nábytek.
  3. Rodinný přístup – Naším cílem je vaše spokojenost. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a s maximální péčí.
  4. Kvalitní značky – Spolupracujeme pouze s ověřenými výrobci, kteří jsou zárukou dlouhé životnosti a bezproblémového provozu.

Děkujeme, že jste se rozhodli nakupovat u nás. Těšíme se na spolupráci a věříme, že s našimi produkty budete spokojeni.